Dogio Logo

Ohituskurssi verkossa

Mitä opit kurssilla?

Onko koirallasi haasteita toisten koirien ohittamisessa? Toisten koirien ohittamisongelmat ovat yleisin koiranomistajien kokema käyttäytymisongelma. Ohitusongelmat tekevät yleensä lenkkeilystä epämiellyttävää ja vievät lenkkeilyn ilon, kun koira reagoi ympäristössä oleviin muihin lenkkeilijöihin haukkumalla, remmissä kiskomalla tai sinkoilemalla. Remmissä rähisevä koira voi olla vaaraksi niin itselleen, taluttajalle kuin ympäristöllekin. Haluatko, että lenkkeily koirasi kanssa olisi rentoa ja mukavaa? Haluatko opettaa koirallesi toisten koirien ohittamisen taidon? Nyt se on mahdollista verkkokurssimme avulla.

Oletko jo kokeillut erilaisia keinoja, mutta tuloksetta?

Oletko yrittänyt jo erilaisia keinoja tuloksetta? Olet ehkä kokeillut houkutella koiraasi makupaloin ohi toisista koirista? Kieltänyt huonosta käyttäytymisestä? Yrittänyt vältellä ohitustilanteita ja etsinyt keinoa koirasi käyttäytymisen muuttamiseen? Tuntuuko siltä, että olisit jo kokeillut kaikkea? Me emme tarjoa pikakeinoja, tarjoamme apua pysyvään muutokseen koirasi ohitusongelmiin. Verkkokurssilta saat monipuolisesti vinkkejä koulutuksen tueksi, joista voitte valita juuri Sinun koirallesi sopivimmat ohjeet.

Ohitusongelmat ovat yksi yleisimmistä koirien käyttäytymisongelmista

Olen koko urani ajan työskennellyt pääosin koirien käyttäytymisongelmien parissa. Kolmasosa asiakkaistani pyytää apua koiran ohitusongelmiin. Et siis ole yksin ongelman kanssa. Ongelma on päivittäinen, koska koiran kanssa pitää lenkkeillä joka päivä, monta kertaa päivässä. Pahimmillaan ohitusongelmat vievät ilon koko lenkkeilystä. Nyt sinulla on mahdollisuus saada muutosta koirasi ohitusongelmiin.

Eroon ohitusongelmista

Loimme tämän verkkokurssin, jotta voisimme auttaa mahdollisimman monia koiranomistajia yleisimmän koirien käyttäytymisongelman kanssa. Verkkokurssin materiaalit on kuvattu ohitusongelmista kärsivien koirien avustuksella, joten näe muutos itse mitä harjoittelulla on mahdollista saavuttaa.

Kenelle verkkokurssi sopii?

 • Koirien omistajille, joiden koirilla on haasteita toisten koirien ohittamisessa.
 • Koirien omistajille, joiden koirat reagoivat voimakkaasti ympäristöön ja muihin tielläliikkujiin. Vaikka videon materiaali on ensisijaisesti kuvattu toisten koirien ohitusongelmiin, toimivat samat menetelmät myös muiden tielläliikkujien ohittamisen harjoitteluun, kuten pyörien, juoksijoiden ja rullalautailijoiden ohittamiseen.

Ohitusongelmat vievät ilon lenkkeilystä. Tule opiskelemaan koirasi kanssa uusi taito toisten koirien ohittamiseen ja löytäkää yhteinen lenkkeilyn ilo uudelleen.

Verkkokurssin sisältö

 • Ohitusverkkokurssin opettajien esittely

  Luento

  01:15

 • Aloitusluento: mistä remmirähinä johtuu?

  Luento

  36:17

 • Aktivointi

  Luento

  13:31

  Harjoitusohjeet

 • Näytä kaikki 20 moduulia

Kouluttaja

Emmi Hakio

Koirien käyttäytymisen asiantuntija

Toimin koirien käyttäytymisen asiantuntijana ja olen yli kymmenen vuoden ajan auttanut koiran omistajia erilaisissa koirien käyttäytymishaasteissa, luennoinut ympäri Suomen sekä kouluttanut tuhansia koirakkoja niin arjen taitoihin kuin eri harrastusten pariin. Koulutukseni ja osaamiseni perustuu koirien käyttäytymistieteeseen ja tuoreeseen, tutkittuun tietoon koirien käyttäytymisestä.

Lue lisää

Usein kysyttyä

Ohituskurssi verkossa

59 €

Mitä verkkokurssiin sisältyy?

30 päivän tyytyväisyystakuu
20 videomuotoista harjoitusmoduulia
Luento ohitusongelmien syistä
15 erilaista harjoitusta opiskelumoduulien yhteydessä
Keskustelupalstan, jossa jakaa onnistumisiasi ja vinkkejä muiden kanssa
Kouluttajan tuki keskustelupalstalla
Elinikäinen pääsy materiaaliin
Toimii myös mobiilissa

59 €