Dogio LogoDogio Logo

Verkkoklinikka

Koiran koulutusta verkossa

Koiran koulutusta verkossa

Verkkoklinikka on juuri sinua varten, joka tarvitset apua koirasi käyttäytymisen kanssa etänä.

Etsitään todelliset syyt verkkoklinikalla

Verkkoklinikalla emme vain pyri kitkemään pois ”oireita” ja ongelmallista ulkoista käytöstä, vaan kaivautumaan niiden todellisiin syihin. On aiheellista kiinnittää huomiota ongelmien synnyn taustalla oleviin asioihin.

Verkkoklinikalla

Verkkoklinikalla saat ohjeita lemmikkisi liikunnan, ruokavalion ja ympäristön muutoksiin, aktivointiin, uudelleen kouluttamiseen ja käyttäytymisen muuttamiseen. Tärkeintä on oppia ymmärtämään lemmikin käyttäytymisen syyt ja oppia itse käyttäytymään loogisesti koiran näkökulmasta katsottuna.

Koirakouluttaja verkossa

Kouluttaja toimii perheessä koiran ja ihmisten välisenä tulkkina. Mikäli omat taidot eivät riitä, on aika kutsua apuun koirien käyttäytymisen asiantuntija. Verkkoklinikan kautta saatte oikeanlaiset ohjeet koirasi koulutukseen.

Valitse sopivan mittainen aika

Ongelman laajuudesta johtuen valitse joko 30min tai 1 h aika.

30min aikana saat vinkkejä mm. pennun koulutukseen liittyvissä haasteissa, äänille haukkumiseen, käsittelyyn liittyviin haasteisiin ja sisäsiisteysongelmiin.

1h aika kannattaa varata haastavimpiin käyttäytymisongelmiin, kuten remmikäytöshaasteisiin (ohitusongelmat, vetäminen), yksinolo-ongelmat, aggressiivisuus ja mikäli koiralla on useita eri haasteita.

Mikäli olet epävarma paljonko koulutus vaatii aikaa, ole yhteydessä kouluttajaan ennen ajan varaamista.

Usein kysyttyä

Mitä käynnillä tapahtuu?

Vastaanotolla saat ohjeita koirasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Teemme tarvittavia toimenpiteitä lemmikkisi liikunnan, ruokavalion, aktivoinnin ja virikkeistämisen ja ympäristön muutoksiin. Saat apua koirasi uudelleen kouluttamiseen ja käyttäytymisen muuttamiseen. Tärkeintä on oppia ymmärtämään lemmikkinsä käyttäytymisen syyt ja huomioimaan koiran tarpeet, jotta yhteiselo koiran kanssa sujuisi mahdollisimman mutkattomasti.

Kouluttaja toimii perheessä koiran ja ihmisten välisenä tulkkina. Koulutuksissa koulutetaan omistajaa kouluttamaan omaa koiraansa. Tapaamisen jälkeen saat kirjalliset ohjeet koulutuksen tueksi.

Mitä käyttäytymisklinikalla tehdään?

Käyttäytymisklinikalle hakeutuminen saattaa tuntua isolta päätökseltä. Yleisin asia, mitä asiakkaani sanovat on, että miksi en tajunnut ottaa aiemmin yhteyttä. Etsimme yhdessä ratkaisuja koirasi käyttäytymisen muuttamiseen. Sitä varten me olemme ammattilaiset koirasi koulutusta tukemassa, jotta sinä voisit elää mutkatonta arkea koirasi kanssa.

Lue blogiartikkelistamme mitä käyttäytymisklinikalla tehdään tarkemmin, mitä käyttäytymisklinikka pitää sisällään.

Kuinka pitkä aika kannattaa varata verkkoklinikkaan?

Ongelman laajuudesta johtuen valitse joko 30min h tai 1 h aika. Mikäli olet epävarma paljonko koulutus vaatii aikaa, ole yhteydessä kouluttajaan ennen ajan varaamista.

Lievemmät käytösongelmat, kuten haukkuminen äänille, sisäsiisteysongelmat, karkailu ja perustottelevaisuuskoulutus hoituvat yleensä 30 min aikana.

Laajemmat käytösongelmat kuten remmikäytösongelmat, eroahdistus, aggressiivisuus ja useiden eri ongelmien yhdistelmät vaativat enemmän aikaa koulutukselle, joten varaa tällöin 1 h aika.

Hanki apua helposti verkossaVerkkoklinikalla saat avun helposti kotisohvalta käsin

Koiran kanssa elämän tulisi olla mahdollisimman mutkatonta. Se on tavoitteemme. Siksi autamme Sinua koirasi käyttäytymisongelmien kanssa.

Varaa aika