Dogio LogoDogio Logo

Pro Trainer

Pro trainer - ammattilaisen apu koirasi koulutukseen

Pro trainer - ammattilaisen apu koirasi koulutukseen

PRO TRAINER - Premium tason palvelumme sinulle, joka haluat kouluttaa koiraasi ammattilaisen voimin.

Miten PRO TRAINER -palvelu toimii?

Ensitapaamisessa käydään läpi koulutustarpeet ja harjoitukset, joita koiran kanssa tehdään ja aloitetaan harjoittelu koiran kanssa. Tämän jälkeen kouluttaja käy sovituin aikavälein n.1-2x/vko kouluttamassa koiraasi joko omatoimisesti tai omistajan läsnä ollessa. Käyntimäärät riippuvat koulutustarpeesta ja mahdollisista haasteista. Keskimäärin 3-15 kertaa.

Käyntihintaan lisätään kilometrikorvaus 0,65€/km

Kenelle PRO TRAINER -palvelu sopii?
  • Jos omat taitosi eivät riitä, on hyvä pyytää apua ammattilaiselta

  • Sinulle, jolla on kiireinen aikataulu ja koirasi kouluttamiselle vähän aikaa

  • Sinulle, joka yksityisyytesi puolesta haluat ulkoistaa koulutuspalvelun ammattilaiselle

  • Sinulle, joka haluat, että arki koiran kanssa toimii

Usein kysyttyä

Miksi en kouluttaisi koiraani itse?

Tätä ensisijaisesti suosittelemme. Koiran hankinta on suuri päätös ja vastuu kouluttamisesta on ensisijaisesti omistajalla. Toisinaan kuitenkin omat taidot eivät välttämättä ole riittävät, hektinen arki vie tilapäisesti aikaa kouluttamiselta tai haluat ulkoistaa palvelun ammattilaiselle. Sitä varten loimme PRO TRAINER -palvelun, jotta elämä koirasi kanssa olisi mutkattomampaa. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Anna ammattilaistemme auttaa Sinua koirasi koulutuksessa.

Uskallanko antaa koirani ulkopuoliselle koulutettavaksi?
  • Kouluttajana toimii ammattitaitoinen kouluttaja, joka kohtelee koiraasi kuin omiaan. Huolehdimme koulutuksessa ensisijaisesti turvallisuudesta ja koirasi hyvinvoinnista. Harjoittelu tehdään niin helpoksi, että koirallasi on mahdollisuus onnistua, jolloin muutosta käyttäytymiselle saadaan aikaan.

Omistaja saa ja on jopa suotavaa osallistua koulutukseen, jotta voit seurata harjoittelua ja oppia itse lisää.

Mitä koulutusmenetelmiä käytätte?

Kouluttajamme ovat sitoutuneita noudattamaan eläintenkouluttajien eettisiä sääntöjä, joten kouluttaminen tehdään aina koiran hyvinvointi edellä. Emme käytä mitään yksittäistä koulutusmenetelmää, kuten moni koirankouluttaja tekee. Monipuolinen ja laaja osaamisemme perustuu käyttäytymistieteeseen, oppimispsykologiaan ja tutkittuun tietoon koirien käyttäytymisestä. Valitsemme sopivimmat menetelmät ja tukitoimet, jotka kyseiselle yksilölle ja kyseiseen ongelmaan soveltuvat parhaiten. Ensisijaisesti pyrimme tukemaan hyvinvointia erilaisin tukitoimin, jotta edellytykset koiran hyvinvoinnille ja käyttäytymisen muuttamiselle on kunnossa. Tämän jälkeen etsimme ratkaisuita miten käyttäytymistä saa muutettua haluttuun suuntaan haluttua käyttäytymistä vahvistamalla.

Emme käytä rankaisua, koiran pelottelua (kolinatölkit tms.) tai pakkokeinoja koulutuksissamme, koska tiedämme että ne pahentavat ongelmia niiden korjaamisen sijaan.

Voit lukea lisää kouluttajistamme lisää tästä

Minkälaisia asioita PRO TRAINER -koulutuksessa voidaan harjoitella?

Tyypillisimmin asiakkaat hakevat apua erilaisiin käyttäytymisen haasteisiin. Remmikäytösongelmat, kuten toisille koirille reagointi, ympäristöön ja muihin tiellä liikkujiin reagoiminen tai remmissä vetäminen ovat asioita, joihin kouluttajan apua pyydetään. Myös erilaiset muut käyttäytymisen ongelmat, kuten haasteet luoksetulossa, rauhoittumisen ongelmat tai resursseihin liittyvä aggressiivisuus ovat asioita, joita kouluttajan toimesta voidaan harjoitella.

Mitä ei voida kouluttaa?

  • Yksinolo-ongelmat:

Usein käyttäytyminen ja ongelmat liittyvät tietyn ihmisen (omistaja) poistumiseen. Tästä syystä harjoittelu ei onnistu kouluttajan kanssa, koska ongelman aiheuttaja ei ole koulutuksessa läsnä.

  • Vieraisiin ihmisiin kohdistuva aggressiivisuus:

Jo kouluttajan turvallisuuden vuoksi emme voi kouluttaa koiraa, joka suhtautuu vieraaseen ihmiseen aggressiivisesti.

Näihin ongelmiin suosittelemme käyttäytymisklinikkaamme.

Premium tason koulutuspalvelua koirallesi - Varaa aika kouluttajallePro Trainer - Ammattilaisen apu koirasi koulutukseen

Anna meidän auttaa koirasi koulutuksessa.

Varaa Pro Trainer