Dogio Logo Mobile

Lahjakortti

Yhteistä aikaa hänelle ja koiralle

Yhteistä aikaa hänelle ja koiralle

Aineeton lahja koiralle
Sujuvampaa koira-arkea

Ei ole parempaa lahjaa kuin antaa yhteistä tekemistä ja sujuvampaa koira-arkea. Koiran kouluttaminen kuuluu jokaisen koiranomistajan elämään. Pakkopullan sijaan sen tulisi olla hauskaa yhteistä tekemistä, josta molemmat niin omistaja kuin koira nauttii. Ammattilaisen avustuksella yhteiselo koiran kanssa sujuu entistä paremmin. Lahjakortti sopii jokaiselle koiranomistajalle, sillä ‘vanhakin koira oppii uusia temppuja’.

Koiranpennun omistajalle

Onko läheisellesi tulossa uusi perheenjäsen vai onko sellainen jo hänen kotonaan? Olemme kehittäneet pennun omistajia varten oman verkossa käytävän pentukurssin, jotta pennun kasvattaminen tottelevaiseksi koirakansalaiseksi olisi helpompaa. Kurssin avulla koira-arki saa hyvän startin kohti yhteistä arkea. Lahjakortti on paras lahja läheisellesi ja uudelle perheenjäsenelle.

Pieniin ja suuriin haasteisiin

Pentukurssin lisäksi lahjakortin voi käyttää muihin verkkokursseihimme kuten eroahdistuksesta eroon pääsemiseen tai ohittamisen harjoitteluun. Kurssien lisäksi tarjoamme yksilöllistä koulutusta myös etänä, joten lahjakortilla lahjansaaja voi valita hänelle sopivimman palvelun. Autamme niin pienissä kuin isommissa haasteissa.

Suosituimmat

Yleisimpiin haasteisiin