Dogio LogoDogio Logo

ARKI -Arkitottelevaisuus

Mitä opit kurssilla?

Arki koiran kanssa takkuaa, mutta ei ole aikaa koirakoulussa käymiselle? ARKI verkkokurssi auttaa harjoittelemaan niin paljon kuin haluat, silloin kuin haluat ja missä haluat. Apunasi ovat selkeät ohjeet ja harjoitukset koiran kouluttamisen ammattilaiselta. Koiran hallitessa arjen kannalta ne tärkeimmät perustaidot, sujuu elämä koiran kanssa mutkattomasti. Haluamme auttaa koiranomistajia kohti sujuvampaa koira arkea. Helppojen harjoitusten avulla opetat koirallesi ne arjen kannalta tärkeimmät taidot.

Kenelle verkkokurssi sopii?

 • Kaikille koiran omistajille, jotka haluavat sujuvamman arjen koiran kanssa
 • Jos haluat vinkkejä koirasi perustottelevaisuuden vahvistamiseen
 • Haluat, että koirasi osaa arjen kannalta ne tärkeimmät perustaidot

ARKI -Arkitottelevaisuus

Koira-arki on asia, jota koiran kanssa vietetään. Mikäli arki takkuaa, tuo se mukanaan mutkia matkaan. Opettamalla koiralle arjen kannalta ne tärkeimmät taidot, sujuu elämä koiran kanssa mutkitta.

Verkkokurssin sisältö

 • Aloitusluento, ARKI

  Luento

  21.34

 • Kontakti

  Luento

  3.51

  Harjoitusohjeet

 • Lähellä pysyminen

  Luento

  5.16

  Harjoitusohjeet

 • Näytä kaikki 11 moduulia

Kouluttaja

Emmi Hakio

Koirien käyttäytymisen asiantuntija

Toimin koirien käyttäytymisen asiantuntijana ja olen yli kymmenen vuoden ajan auttanut koiran omistajia erilaisissa koirien käyttäytymishaasteissa, luennoinut ympäri Suomen sekä kouluttanut tuhansia koirakkoja niin arjen taitoihin kuin eri harrastusten pariin. Koulutukseni ja osaamiseni perustuu koirien käyttäytymistieteeseen ja tuoreeseen, tutkittuun tietoon koirien käyttäytymisestä.

Lue lisää

Usein kysyttyä

ARKI -Arkitottelevaisuus

14,90 €