Dogio Logo

Jessica Aschberg

Eläintenkouluttaja

Jessica Aschberg

Jessica Aschberg

Eläintenkouluttaja

Olen erikoistunut koirien laumakäyttäytymiseen, sekä arkuuteen ja aggressioon. Tehtävänäni on toimia tulkkina koiran ja omistajan välillä, mutta myös koirien välisessä kommunikaatiossa. Autan mielelläni kaikissa koirien käyttäytymisongelmissa ja löytämään oikeanlaiset työkalut sujuvaan koira-arkeen.

Tausta

Olen syntynyt Kanadassa 60 kilpahuskyn keskelle. Jo yli 40 vuotta olen touhunnut ja työskennellyt koiralaumojen kanssa. Opiskelin eläintenkouluttajaksi (AT) vuonna 2013 ja olen toiminut myös eläintenkouluttajien ammattitutkinnon opettajana. Olen kouluttanut koirasusia ja susitaustaisia koiria elokuviin ja muihin projekteihin, sekä autan koirasafareilla rekikoirien koulutuksessa.

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet

Olen kiinnostunut koirien laumakäyttäytymisestä, sekä arkojen koirien kanssa työskentelystä. Myös aggressiivisuus ja siihen liittyvät käytöshaasteet ovat mielenkiinnon kohteitani.

Tavoitteeni kouluttajana

Tavoitteeni on löytää asiakkaille - niin omistajille kuin koirillekin - työkaluja heidän omaan työkalupakkiinsa, jotta niitä voidaan soveltaa arjessa erilaisten käyttäytymishaasteiden parissa. Pyrin tekemään harjoittelusta mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Tunnetilat ovat minulle tärkeitä ja otan ne huomioon koulutuksessa koko ajan.

Omat koirat

Minulla 15 rekikoiraa, jotka asuvat kanssani öisin sisällä. Koirien kanssa harrastamme valjakkourheilua.