Dogio Logo

Jaana Sagulin

Eläintenkouluttaja

Jaana Sagulin

Jaana Sagulin

Eläintenkouluttaja

Erityisosaamistani on koirien vireen hallinta ja reaktiivisten koirien koulutus. Autan kaikissa koira-arjen haasteissa, mutta erityisesti voin olla apunasi koiran rauhattomuuteen, vieraiden koirien ohittamiseen ja hihnakäytökseen liittyvissä ongelmissa. Koulutuksissani pidän tärkeänä hyvää suhdetta ja kontaktia koiran ja ohjaajan välillä.

Tausta

Olen suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon 2021 ja päätoimisena koira-alan yrittäjänä olen työskennellyt jo vuodesta 2006. Toimin koirakouluttajana, sekä homekoirayrittäjänä.

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet

Koulutan metsästyskoirien lisäksi kaikenlaisia koiria ja ohjaajia, mm. arjen hyödyllisiä taitoja, pennun ensitaitoja, hihnakäytöstä ja hoitotoimenpiteitä. Tavoitteena on, että arki on miellyttävää koiralle ja ohjaajalle. Erityisesti pidän pentukoirien ja omistajien ohjaamisesta.

Tavoitteeni kouluttajana

Haluan palvella asiakkaita iloisesti ja kannustavasti, niin koiria kuin ihmisiä. Perehdyn jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti ja suunnittelen treenit aina koiran tarpeiden mukaan ohjaajaa kuunnellen. Pentujen koulutus on aina mukavaa. On mahtavaa ohjata pentua ja omistajaa niin, että yhteiselosta koiran kanssa tulisi molemmille mukavaa – oli sitten kyseessä harrastuskoira, työkoira, näyttelykoira, metsästyskoira tai seurakoira.

Omat koirat

Minulla on tällä hetkellä kaksi englanninspringerspanielia ja kaksi cockerspanielia. Omat koirani ovat metsästyskoiria, käyttölinjaisia ylösajavia spanieleita. Niiden tulee olla hallinnassa erittäin korkeassa viretilassa. Tämä kaikki onnistuu nykyaikaisin, positiivisin menetelmin.

Kaikki voivat hyötyä nykyaikaisin, positiivisin menetelmin annetusta koulutuksesta. Itse pidän siitä, että koira saa itse oivaltaa asioita ja koiran ja omistajan yhteistyö toimii, kun suhde on hyvä. Olet lämpimästi tervetullut koulutuksiini!