Dogio Logo

Anne Tamminen

Eläintenkouluttaja

Anne Tamminen

Anne Tamminen

Eläintenkouluttaja

Autan koiranomistajia tyypillisimmissä koira-arjen haasteissa mm.remmikäyttäytymisessä, sekä pentuarjen haasteissa. Koulutuksissani pyrin aina luomaan rennon ilmapiirin, jolloin oppiminen on tehokasta ja kaikille mukavaa.

Tausta

Kun itse kouluttamani hypokoira pelasti pari kertaa henkeni, koiraharrastus ”lähti lapasesta” ja kouluttauduin koirahierojaksi, koirien jäsenkorjaajaksi, sekä erikoisammattitutkintoon ongelmakoirista. Osallistumalla erilaisille kursseille ja luennoille pystyn pitämään oman työkalupakkini monipuolisena.

Ammatilliset kiinnostuksen kohteet

Perustottelevaisuus on vahva perusta koira-arkeen. Koulutuksissani pyrin aina luomaan rennon ilmapiirin, jolloin oppiminen on tehokasta ja kaikille mukavaa. Olen kouluttanut ryhmätunteja koirakoulussa useita vuosia.

Tavoitteeni kouluttajana

Eläimen hyvinvoinnin ja tunnetilojen huomioiminen on pohja kaikelle kouluttamiselle. Ammatillisena opettajana ja eläinavusteisena nepsy-valmentajana uskon oivalluttavaan ja kannustavaan opettamiseen. Haluan löytää jokaiselle koirakolle sopivan tavan oppia ja opettaa taitoja ilman stressiä - positiivisten kokemusten kautta.

Omat koirat

Minulla on kaksi cockerspanielia. Harpo, joka toimii virallisena hypokoirana ja Ruben, joka on opettanut, miten ihmisarkaa koiraa koulutetaan. Omien, hyvin erilaisten koirieni sekä koirankoulun oppilaskoirien kanssa työskentely on kehittänyt ammattitaitoani ja pystyn mukautumaan erilaisten koirien kouluttamiseen ja tarpeisiin. Koirieni kanssa harrastan nose workia, rallytokoa, tokoa, agilityä, ihmis- ja esine-etsintää, sienien etsintää sekä koiratanssia.