Dogio Logo Mobile

Luennot ja koulutuspalvelut

Ammattitaitoinen kouluttaja tai luennoitsija jäsenistölle tai asiakkaille

Ammattitaitoinen kouluttaja tai luennoitsija jäsenistölle tai asiakkaille

Koulutuspalvelut on tarkoitettu seuroille, yhdistyksille ja yrityksille, jotka etsivät ammattitaitoista kouluttajaa tai luennoitsijaa jäsenistölleen tai asiakkailleen. Lue lisää.
Workshop –koulutuspäivät

Workshop -koulutuspäivät on tarkoitettu seuroille ja yrityksille, jotka haluavat tarjota jäsenilleen tai asiakkailleen ammattimaisia koulutuspäiviä erilaisten käyttäytymis- tai koulutuksellisten haasteiden kanssa. Workshop päivät koostuvat luennosta ja lyhyistä, n. 20-30 min mittaisista yksilöllisistä koulutussessioista.

Kouluttajapalvelut

Etsitkö kouluttajaa? Tarjoamme yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille pienryhmille koulutuspalveluita pk-seudulla.

Luennot

Dogio tarjoaa ammattimaisia luento kokonaisuuksia juuri Teidän tarpeisiinne. Mielenkiintoiset luentoaiheet ja tositarinoihin perustuvat case-esimerkit tempaavat mukaansa kokeneimmatkin koiraharrastajat. Luentojamme on päässyt kuuntelemaan niin pienissä kuin suuremmissa tapahtumissa, kuten rotuyhdistyksen kokouksissa, koiraseurojen koulutuksissa, yritysten tapahtumapäivissä, Lemmikkimessuilla ja Koiraexpo -tapahtumassa.

Tilauspalvelut

Tarjoamme seuroille, yhdistyksille, kasvattajille ja yksityisille tilauspalveluina myös luentojen ja/tai koulutusten yhdistelmiä. Toteuta monipuolinen tapahtumapäivä jäsenistöllesi, leirillesi, kasvattipäivääsi tai koira-alan tapahtumaasi.